REGLER & VILLKOR

LITE REGLER & ALLMÄNNA VILKOR

Följande allmänna regler gäller för bellbonn.se. Innehåll som publiceras på www.bellbonn.se får inte kopieras, modifieras eller publiceras tillstånd från Bell&Bonn. 

Personuppgiftspolicy och hur vi hanterar cookies finns samlat här. https://bellbonn.se/integritetspolicy/

PRENUMERATION & BLOMBUD

 

När du startar din prenumeration eller beställer din Fredagsbukett krävs det att din beställning genomförs senast torsdag för leverans fredag samma vecka. Om en beställning mottages under fredagen sker leverans veckan därefter. Detta hjälper oss minska svinn och milöpåverkan. 

Om ni önskar pausa en enstaka prenumeration går det bra men behöver göra senast söndagen innan kommande leverans. 

ÅNGERRÄTT

 

Blommor är levande ting och ingen är den andra lik. Skulle du av någon anledning inte vara nöjd och vill genomföra en reklamation ber vi dig anmäla det så snart som möjligt efter leverans. Senast 4 dagar efter leverans är brukligt. 

LEVERANS

 

Fredagsbuketter

 

Leverans sker på fredagar innan 19:00. Din beställning levereras i enlighet med din registrering hos oss. I de fall du som kund inte är hemma och inte kan ta emot dit bud från oss, ställs blommorna utanför din dörr. Om leverans till dörr inte är möjligt i enlighet med angivna uppgifter, om eventuell portkod eller motsvarande uppgifter som erfordras vid registrering för att leverera till dörren saknas eller felaktigt angivna, avsäger Bell&Bonn sig ansvaret för att blommorna levereras. Någon återbetalning sker då inte av er fredagsbukett

BLOMBUD

Ditt blombud i Stockholm levereras i enlighet med ditt köp hos oss. I de fall mottagaren inte är hemma och inte kan ta emot sitt blombud från oss, ställs blommorna utanför mottagarens dörr. Om leverans till dörr inte är möjligt i enlighet med angivna uppgifter, om eventuell portkod eller motsvarande uppgifter som erfordras vid köp för att levereras till dörren saknas eller felaktigt angivna, avsäger Bell&Bonn sig ansvaret för att blommorna levereras. Någon återbetalning sker då inte.

BETALNING

 

Bell&Bonn använder sig av säker kortbetalning via Stripe och betalning via Swish. Din betalning förmedlas med säker kryptering. Vårt betalsystem kräver ett giltigt kreditkort, samt att det är godkänt via banken för internetköp. För er säkerhet saknar Bell&Bonn insyn i de kortuppgifter som lagras vid registrering av ditt köp. Inga extra avgifter tillkommer vid registrering samt kortbetalning.
Alla betalningar hos Bell&Bonn registeras som förskottsbetalningar.

FORCE MAJEURE

 

I händelse av omständigheter som står utanför Bell&Bonns skäliga kontroll. Skulle en sådan försening överstiger 2 månader har såväl du som Bell&Bonn rätt att häva avtalet med omedelbar verkan.