Butik & Lokal e-handel

I butiken samlar vi sådant som passar till blommor och är vackert. Butiken hittar ni i Örby på Pilkrogsvägen 20, vi har öppet torsdag till söndag. E-handeln är lokal det vill säga vi levererar endast i ett specifikt område i söderort, se kartan längre ned.

OBS – Fredagsbuketten levereras endast med fri fakt lokalt i söderort med miljötänk. Se område här

Fredagsbukett

En vackert komponerad och bunden bukett levererad till dörren på fredagar. Områden för leverans: Örby, Örby Slott, Enskede, Älvsjö, Stureby, Gubbängen, Tallkrogen, Högdalen, Bandhagen, Skarpnäck, Kärrtorp, Hammarbyhöjden, Johanneshov.

Bilderna är exempel på tidigare levererade buketter.

Prenumera på fredagsbuketten

Om du inte vill glömma beställa och försäkra dig om att få en bukett hem till dörren på fredagar kan du prenumerera. Vi har tre olika alternativ. Alla alternativ är utan bindningstid.

Varannan vecka

Glöm inte att beställa din fredagsbukett genom att prenumera på fredagsbuketten. Få en komponerad och bunden bukett till dörren varannan fredag. Vi har ingen bindningstid så du kan fritt stoppa din prenumeration en vecka innan kommande leverans.

 

En gång i månaden

Glöm inte att beställa din fredagsbukett genom att prenumera på fredagsbuketten. Få en komponerad och bunden bukett till dörren på fredagar. Vi har ingen bindningstid så du kan fritt stoppa din prenumeration en vecka innan kommande leverans.Önskar ni starta prenumerationen någon annan fredag än nästkommande efter beställning uppger ni detta i beställningen.

 

Varje vecka

Glöm inte att beställa din fredagsbukett genom att prenumera på fredagsbuketten. Få en komponerad och bunden bukett till dörren på fredagar. Vi har ingen bindningstid så du kan fritt stoppa din prenumeration en vecka innan kommande leverans.

 

Kontakta oss

Address

Pilkrogsvägen 20, 125 41 Älvsjö

Säg hej

070-7210262
sandra@bellbonn.se

Öppet

Torsdag – Fredag 10:00 – 17:00 (Swish & Grab 18:00 – 19:00)
Lördag 10:00 – 16:00 (Swish & Grab 16:00 – 19:00)
Söndag 10:00 – 19:00 (Swish & Grab)

Förfrågan