Fredagsbukett

Fredagar tycker vi är veckans bästa dag, då får vi leverera fredagsbuketter till er i söderort. Beställ din bukett senast natten mot fredag och få den levererad per cykel senast 18:00 på fredag. 

Beställ fredagsbukett

Betala via kort, Klarna eller Swish enkelt här.

Fredagsbukett i söderort

Ett enkelt koncept och något som förgyller fredagen, få hem en vackert komponerad fredagsbukett med så liten miljöpåverkan som möjligt. Vi startade med fredagsbukett i Örby i början av 2019, en granne ville ha en bukett hem på fredagar sedan dess har det blivit flera buketter och området vi levererar till har vuxit. Vi har alltid levererat fredagsbuketten per cykel då vi tröttnat på antalet leveransbilar i området. Till en början var det en låda på pakethållaren på den vanliga cykeln (se artikel) med när fredagsbuketterna blev fler blev cykeln större och fylld med el. Genom att buketterna är förbeställda blir svinnet nästintill obefintligt. Sandra Britz är florist och utbildad inom form & design hon komponerar fredagsbuketten och gör inköpen. Inköpen görs eftersäsong tidigt på fredagens morgon.

OBS vi tar emot 50 beställningar för leverans till dörren men fler finns alltid i butiken. Vi uppdaterar er via hemsidan och sociala medier när de 50 fredagsbuketterna är bokade.

Områden vi just nu levererar till; Örby, Enskede, Älvsjö, Stureby, Gubbängen, Tallkrogen, Högdalen, Bandhagen, Skarpnäck, Johanneshov. Se karta.  

Årstapartihaller blommor inköp

1. Ni beställer.

Vi tar gladeligen emot er beställning senast natten mot fredag. Beställning går att göra genom ett SWISH till 123-222 71 97, uppge adress och eventuell portkod i meddelandefältet. Vill ni skicka en bukett till någon går det utmärkt att skicka med en hälsning. Det går även att beställa i vår butik, där kan ni även lägga upp en prenumeration för

Årstapartihaller blommor inköp

2. Vi kombinerar er fredagsbukett.

Tidigt på fredag åker vi och gör inköp efter säsong och utbud. Buketten binds och paketeras sedan i butiken på Pilkrogsvägen 20 i Örby. Alla fredagbuketter är väl paketerade så de klarar att vänta några timmar utan för dörren.

Elcykel blombud enskede

3. Vi levererar med cykel.

Med lådcykel från cykelfabriken cyklar vi ut blommorna från 14:00. Senast 18.00 har ni blommorna vid er dörr.

Beställ fredagsbukett

Betala via kort, Klarna eller Swish enkelt här.

Exempel tidigare fredagsbukett

Fredagsbuketterna skiftar i utformning efter säsong och utbud.

Matateljen blombukett
fredagsbukett aug 2020
bukett med solros